Waarom bedrijven kiezen voor de DAF CF 85

Nederland draait weer op volle toeren. Door de laatste versoepelingen wordt het voor veel bedrijven weer mogelijk om hun volledige capaciteit in te zetten. Zo is het in dierentuinen, pretparken, en musea weer toegestaan om de maximale capaciteit binnen te laten. Dat bekent een veel grotere stroom aan mensen en daarom ook een veel grotere stroom aan geld. Ondanks de pandemie hebben veel bedrijven het hoofd boven water kunnen houden. Ondertussen zien we dat bedrijven weer volop winst aan het maken zijn. Je ziet ook op de wegen dat het steeds drukker word omdat veel meer mensen op kantoor gaan werken. Ook vrachtwagens zijn weer veel meer op de weg. Als je als bedrijf flink bent doorgegroeid tijdens de pandemie ben je ondertussen ook vast geïnteresseerd in het vervoeren van grote aantallen producten. De meeste bedrijven kiezen voor de DAF CF 85 om hun producten op grote schaal mee te vervoeren. Vandaag vertel ik meer over deze fantastische transportwagen. Het is namelijk niet voor niets dat je deze transportwagens steeds meer zit rijden.

 

De voordelen van de DAF CF 85

Wanneer een bedrijf zich gaat verdiepen in export op grote schaal komen ze al snel uit bij een tweedehands truck. Voor vele is dit onbekend terrein, en daarom is het goed om je eerst in te lezen over de verschillende dingen waar je op moet letten. Een bekend merk is DAF, in het specifiek zie je heel vaak de DAF CF 85. Binnen deze categorie heb je veel keuzen. Let allereerst op het laadvermogen en het maximale gewicht dat de truck mag tillen. Houdt vervolgens ook goed het aantal PK in de gaten. Heeft u een kraan nodig om producten mee in en uit te laden? Dat kan de DAF CF 85 ook hebben.

 

Accessoires

De transportwagen hoeft natuurlijk niet te rijden als een Rolls-Royce. Maar voor het welzijn van uw medewerkers is het belangrijk om te zorgen voor de juiste accessoires. ABS, Cruise Control, Airbags en stuurbekrachtiging zit vaak standaard in elke truck. Maar let ook op accessoires die het veel prettiger maken om in de truck lange stukken te rijden. Airconditioning is erg belangrijk, bluetooth, radio, en Climate Control kunnen een belangrijke rol spelen voor uw medewerkers. Zij zullen lange stukken moeten rijden in de DAF CF 85. Let er daarom ook goed op wat zij willen. Tot slot is het altijd goed om eerst een mechanische controle te doen voordat uw de gebruikte truck koopt. Zo komt u later nooit voor onverwachte problemen.

 

Geef een reactie