Voordelen van een Verizon Connect rittenregistratiesysteem

Bent u al bekend met Verizon Connect Reveal? Met dit digitale rittenregistratie systeem worden de gereden kilometers voortaan automatisch voor u bijgehouden. Dit hoeft dus niet meer handmatig gedaan te worden, waardoor de bestuurders van het voertuig, zoals chauffeurs, monteurs en bezorgers meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden. Een efficiënt systeem met veel mogelijkheden voor de toekomst. Graag vertellen wij u meer over de voordelen van digitale rittenregistratie. 

 

Keurmerk Kilometerregistratie

Goed om te weten, is dat ons rittenregistratiesysteem over het Keurmerk RRS beschikt. RRS staat voor RitRegistratieSysteem. Doordat het systeem over het keurmerk beschikt betekent dit dat het aan de eisen van de Belastingdienst voldoet. Het keurmerk RRS is bovendien de enige onafhankelijke branchestandaard voor rittenregistratiesystemen. Ons systeem voldoet dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van onder andere betrouwbaarheid, en kwaliteit. Ook ligt het in lijn met de strenge regels over privacy, fiscaliteit en fraudebestendigheid. Ons systeem is bovendien erg toekomstgericht. Wij zijn voorbereid op bijvoorbeeld fiscale wijzigingen of nieuwe bijtellingsnormen. Door deze optimale voorbereiding weet u zeker dat het systeem ook in de toekomst nog aan de eisen en wetgeving voldoet.  

 

Voordelen van Verizon Connect Reveal

Nu u weet dat ons rittenregistratiesysteem aan alle wettelijke voorwaarden voldoet willen wij u graag meer vertellen over de voordelen van het systeem. Ons systeem gaat namelijk veel verder dan alleen de automatische rittenregistratie. Het bevat vele interessante en handige functies waarmee u en uw chauffeurs en goed overzicht hebben van de activiteit op de weg. Voordelen van Verizon Connect Reveal zijn:

  • Gewaarborgde privacy: de juiste privacyvoorwaarden zijn tegenwoordig van groot belang. Daarom is ons rittenregistratiesysteem zo ingesteld dat de privacy van de chauffeurs goed wordt gewaarborgd. Zo kan de chauffeur aangeven of het om een privé of zakelijke rit gaat. In het geval van een noodsituatie is de chauffeur bovendien verzekerd dat zijn of haar gegevens uit de software gehaald kunnen worden, om zo de privacy te kunnen beschermen.

  • Beter inzicht in individuele prestaties: Het kan lastig zijn om de activiteit van verschillende chauffeurs bij te houden, vooral als ze in andere voertuigen rijden. Met behulp van het Verizon Connect Real systeem is het mogelijk om de kilometers per individuele persoon real-time bij te houden. Zo is er altijd inzicht in de gereden kilometers van de chauffeur en is er ook te zien of het om een zakelijke of privérit gaat. De data wordt voortdurend bijgehouden en kan op elk moment bekeken worden. Bovendien worden de gegevens automatisch bijgewerkt in de rapportages, waardoor ze gemakkelijk uit te draaien zijn. 

  • Bijtelling en boetes voorkomen: het handige van ons rittenregistratiesysteem is dat het alle data van uw privé- en zakelijk gebruik bijhoudt. Hierdoor voorkomt u dat de limiet van het aantal gereden privékilometers wordt overschreden en worden onnodige boetes voorkomen. Doordat zowel zakelijke als privékilometers in een handig rapport worden bijgehouden kunt u deze gemakkelijk aantonen, mocht dit nodig zijn. Ook hierdoor voorkomt u onnodige bijtelling bij de Belastingdienst.

Verizon Connect Reveal is dus ideaal voor wagenparkbeheerders die meer inzicht willen hebben in het aantal gereden kilometers van hun chauffeurs.

Geef een reactie