Bij Van Arendonk slaag je voor de mooiste schoenen

De herfst staat weer voor de deur. En dus wordt het tijd om eens kritisch naar de inhoud van je schoenenkast te kijken. Die schoenen van vorig jaar, kunnen die nog? Ga je die nog dragen? Zeg het maar eerlijk: het wordt tijd voor nieuwe schoenen voor deze herfst. Maar waar vind je die? Bij Van Arendonk natuurlijk! Of het nu gaat om high class schoenen van het merk Elena Iachi of om schoenen van welk ander merk dan ook, je kunt ervoor terecht bij Van Arendonk. Wil je de echte shopping-experience? Dan bezoek je natuurlijk één van de winkels van Van Arendonk.

Fijn shoppen in de winkels van Van Arendonk

Het is altijd fijn om mooie winkels te ontdekken. Maak er dus eens tijd voor om de winkels van Van Arendonk te bezoeken. In deze winkels werken mensen die je vriendelijk en met veel vakkennis te woord staan. Je kunt er van op aan dat je altijd met een paar mooie schoenen de winkel weer uit stapt. Twijfel je over de maat? De medewerkers in de winkels van Van Arendonk helpen je graag. Je hoeft je niet aan te melden om een afspraak te maken, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je online een paar gevonden dat je graag zou passen? Bel dan vooraf even naar de winkel van jouw voorkeur om te vragen of deze op voorraad zijn. Is dat niet zo? Dan regelen ze het voor je bij Van Arendonk.

Ook online shoppen behoort tot de mogelijkheden

Wil je de deur (nog) niet uit om te gaan shoppen? Dan is er geen man overboord. Je kunt hier ook gewoon online shoppen. De website is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt een selectie maken op merk, maar ook op prijs of op maat. Je ziet altijd direct of een paar schoenen of laarzen in jouw maat verkrijgbaar is. Je bestelling wordt al snel bij je thuis bezorgd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alleen gaan voor de beste koopjes en de mooiste aanbiedingen? Dan is het een goed idee om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Van Arendonk. Je krijgt dan regelmatig het nieuws op het gebied van schoenen gewoon in je mailbox. Het inschrijven voor de nieuwsbrief doe je voor mannen of voor vrouwen. Net waar je naar op zoek bent. Heb je je ingeschreven? Dan maak je ook nog eens kans op een shoptegoed van maar liefst € 150,00! Dat is lekker shoppen!

Geef een reactie