Favoriete vakantieparken in Nederland

Wat zijn de meest favoriete vakantieparken van Nederland? De grootste vakantieparken in Nederland zijn Landal Greenparks, Roompot en Center Parcs. Vandaag gaan we in op de meest favoriete vakantieparken van Landal Greenparks en Roompot, zodat jij zeker bent van een geslaagde vakantie. Door het grote aantal keus aan vakantieparken kan het namelijk lastig zijn om de juiste keuze te maken.

De 3 meest populaire vakantieparken van Landal Greenparks

Landal Greenparks is een van de grootste vakantieparken van Nederland, het mooie aan deze parken is dat het vaak veel groen heeft (zegt de naam ook eigenlijk al) en vaak aanwezigheid van zwembaden en speeltuinen. Een van de beste vakantieparken in Nederland met de meest lovende recensies is het Landal Het land van Bartje. Het mooie aan dit vakantiepark is dat het zeer kindvriendelijk is met de optie tot ponyrijden, een indoor speeltuin en een overdekt zwembad. Het park ligt vlak naast het dorpje Ees in Drenthe en is met zijn ligging naast de N34 erg goed bereikbaar. Op de tweede plek met een recensie cijfer van 8,2 komt Landal De Lommerbergen zeker niet te kort. Dit vakantiepark onderscheidt zich van de andere parken met een erg groot subtropisch zwembad, wat een echte uitblinker is voor de families met kinderen. Daarnaast is het gehele park autovrij, wat betekend dat je kinderen zonder stress buiten kunnen spelen. Dan als laatste, maar zeker niet de minste: Landal Het Vennenbos. Ook dit park heeft een bijzonder subtropisch zwembad wat ook een erg leuk buitengedeelte heeft. Het bevindt zich in het midden van Brabant en onderscheidt zich van de andere parken met een indoor speelparadijs.

De 3 favoriete Roompot vakantieparken

Roompot vakanties zijn ideaal om de kinderen bezig te houden, zodat jij kan genieten van je welverdiende rust. Maar wat zijn de vakantieparken met de beste recensies? We gaan er nu kort op in. Onze eerste keuze gaat uit naar het Ferienresort Bad Bentheim wat eruit springt omdat het zowel een zwembad als een wellness centrum heeft in het park. Daarnaast heeft het een schitterende omgeving om te wandelen en fietstochten te maken. Als tweede plek stelt vakantiepark Weerterbergen zeker niet teleur, het bijzondere aan dit vakantiepark is het grote recreatiemeer waar je met bootjes doorheen kan varen. Huisjes liggen aan het water en roeiboten of kano’s kan je er ook bij krijgen waardoor het voor zowel kinderen als ouders een ideale vakantiebeleving geeft. Als laatste hebben we vakantiepark Klein Vink wat een top keuze is aangezien er een thermaal bad aanwezig is op het vakantiepark.

 

 

Geef een reactie